Tilmelding

Tilmelding til næste sæson ved at udfylde og indsende skemaet herunder. Når du har tilmeldt dig, skal du blot dukke op til første træning i den nye sæson, der bliver annonceret under events. Hvis du har generelle spørgsmål om kendo eller klubben, kan du altid tage en snak med trænerne. Hvis du har spørgsmål, der ikke kan vente, så skriv en mail.

Name *
Name
Alder *
Alder

Vejle Kendo

Novaskolens pigesal
Moldevej 5
7100 Vejle
E: Info@kendosyd.dk
Vejle kendo Facebook side

Træningstider: 

Tirsdage: 

Begynder          kl. 19.15 - 20.30

Bogu                  kl. 20.30 - 22.00

Omklædning starter fra 15 min. før starttidspunktet.

 

MEDLEMSKAB

Generelt: Det er gratis at tilmelde dig et begynderhold og de to første uger er der prøve træning. Herefter skal man tage stilling til om man vil fortsætte i klubben. 

En sæson er 6  måneder og de forskellige medlemskaber ses her: 

Juniormedlemskab: 6-17 år. Det koster 300 kr. per sæson.
Voksen: Hvis du er 18+ år. Det koster 600 kr. per sæson.
Støttemedlem: Alle kan blive støttemedlem, hvis man f.eks. ønsker at støtte klubben eller beholde et tilhørsforhold til kendo i perioder, hvor regelmæssig træning ikke er muligt. Støttemedlemmer kan træne tre gange per sæson og deltage som tilskuer ved seminarer og lignende begivenheder. Man er desuden velkommen til at deltage ved sociale begivenheder i klubben. Det koster 100 kr. per år at være støttemedlem.
 

Hvad skal jeg ha med til træning?

Når man begynder til kendo, har man kun brug for træningstøj f.eks. løbebukser og t-shirt (det må ikke være løst siddende) og sine bare fødder.

Vi anbefaler at man køber sin egen shinai når man melder sig ind i klubben. Den kan købes i ClubShoppen, så får du den ved den følgende træning, ellers kan du købe den på nettet.  

Inden for de første tre måneder køber man sin egen keiko-gi og hakama (træningsdragt). Vi er altid behjælpelig omkring køb og håndtering af træningsudstyr.

Køb af Bogu (rustning) koordineres med træneren, når man er ved at nå et niveau hvor det er relevant. Man skal ikke forvente at få udstyr på før efter min 8 måneders aktiv træning. Liste af gode forhandlerede findes her.

TRÆNING SOM BEGYNDER

I kendo er det våbnet der danner rammen for hvordan man bevæger sig. Det betyder at man skal lære den særlige måde at bevæge sig på, hvis man skal blive go til kendo. Man begynder med at lære de særlige fod- og armbevægelser, der bruges i kendo. Bevægelserne sættes sammen til teknikker, der udbygges, efterhånden som man bliver dygtigere.

Fordi der er så mange detaljer man skal lære i starten, skal man ikke forvente en hård fysisk træning i de første par måneder. Det betyder dog ikke at kendo ikke bliver fysisk hårdt. Når først de grundliggende ting er på plads, kan kendo noget af det hårdeste man har oplevet, hvis man ønsker dette. Men det kan også bare være god og stimulerende træning for krop og sind.  

Målet fra starten er at klargøre dig til den første graduering, derfor er det vigtigt at du kan deltage i træningen jævnligt.