Tilbage til Alle begivenheder

NATSU CUP

  • Kendo Syd 99 Carl Blochs Vej Odense 5230 Denmark (kort)

Næstved Kendo Klub byder velkommen til:

En rolig Taikai for alle med Bogu op til og med 1 dan (undtagelser kan gøres for specifikke tilfælde). Der vil være følgende kategorier: Ko, Chan, (6kyu-3kyu)Kun og (2kyu-1dan)Kun. 

Ko: Er kun for børn – som dog også har mulighed for at deltage i Chan og Kun kategorierne. 

Chan: Hvor det ikke er tilladt at skubbe. Fokusset er her på smukt og korrekt Kendo, med god teknik.

Kun: Er traditionel Kendo Shiai, med normale Shiai-regler.  

Turneringen bruger et puljesystem, så alle vil have mulighed for at kæmpe mod mindst tre personer. Ens pulje vil bestå af andre med samme alder og erfaring, men hvis man vinder, vil man skulle kæmpe mod andre. 

Der er mulighed for at deltage i mere end én kategori: For eksempel kan man være både en del af Ko og Kun kategorierne. OBS: Hvis man er en af de tre bedste i 6-3kyu-kun kategorien, vil man automatisk blive en del af 2kyu-1dan-kun kategorien.

Prisen for at deltage er 50kr.

Det koster 20kr at være tilskuer/deltage i efterfølgende træningssession. 

Læg mærke til: hver deltager i turneringen kan medtage én tilskuer gratis, og der vil være mulighed for bestille snacks/billigt japansk mad til frokost.

Efter hver kategori er færdig, vil der være en præmieceremoni – det vil sige at det ikke er nødvendigt at blive der hele dagen, hvis man er færdig med sin kategori. MEN der vil være rig mulighed for at kæmpe mod mange forskellige modstandere, hvis man vælger at blive til den efterfølgende træning :)

 

 

Vi glæder os til at se dig!

Tidligere begivenhed: 13. januar
DKF Landsholdsturnering
Senere begivenhed: 6. april
GOSHI-CUP 2024